Κινδυνεύει με εξαετή φυλάκιση ο Νεϊμάρ - Ειδήσεις Pancreta

Οι κατηγορίες για απάτη και διαφθορά που αποδίδονται στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Νεϊμάρ θα μπορούσαν να φέρουν εξαετή φυλάκιση όταν ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν περάσει από δίκη. Αυτό ανέφερε Ισπανός δικαστής σύμφωνα με το Associated Press.

Οι εισαγγελείς εκτιμούσαν ότι ο Νεϊμάρ θα μπορούσε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλακή εξαιτίας παρατυπιών που φέρονται να έχουν σημειωθεί κατά τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, όμως το δικαστήριο ανακοίνωσε σήμερα ότι η ποινή μπορεί να φτάσει και τα έξι χρόνια.

Αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα για τον Βραζιλιάνο άσο, καθώς οι ποινές έως και δύο χρόνια συνήθως είναι με αναστολή, όμως τώρα υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να βρεθεί στη φυλακή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε αφού μία επενδυτική εταιρεία από τη Βραζιλία κατήγγειλε ότι έλαβε μικρότερη αμοιβή επειδή οι εμπλεκόμενοι στη μεταγραφή απέκρυψαν σημαντικό μέρος από το τελικό ποσό της μετακίνησης από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι.

Οι γονείς του Νεϊμάρ, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζόρντι Μπερτομέου και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Σάντρο Ροσέλ αντιμετωπίζουν κατηγορίες, όπως και η ίδια η ομάδα της Βαρκελώνης, αλλά και η Σάντος, η πρώτη ομάδα του Βραζιλιάνου.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνούνται τις κατηγορίες. 

Δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία για την έναρξη της δίκης.

Πηγή


Πηγή: pancreta