Ηχηρή απάντηση Καμμένου στις προκλήσεις των Τούρκων - Ειδήσεις Pancreta

φωτο αρχείου

Μετά τον Νίκο Κοντζιά, που έστειλε σαφές μήνυμα προς την Τουρκική πλευρά όσο αφορά τις συνεχώς κλιμακούμενη προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Κύπρο, ήρθε και η σειρά του Υπουργού Άμυνας να στείλει την δική του απάντηση.

Ο Πάνος Καμμένος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα πως η Ελλάδα δεν φοβάται την Τουρκία.

«Δεν πρόκειται να υποχωρήσει η Ελλάδα ποτέ», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος. «Τις σημαίες δεν τις παίρνει ο αέρας όπως στην εποχή της κυβέρνησης Σημίτη – Πάγκαλου», πρόσθεσε.

«Δεν θέλουμε πόλεμο αλλά δεν θα συμμετάσχουμε σε παιχνίδια για το εσωτερικό της Τουρκίας. Εμείς δεν θα προκαλέσουμε ποτέ θερμό επεισόδιο. Η απάντηση θα είναι, όμως, συντριπτική αν προκληθούμε από την Τουρκία», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Δεν σέβονται τίποτα», είπε ακόμα αναφερόμενος στους Τούρκους και διεμήνυσε στους Ευρωπαίους πως η Ελλάδα φυλά τα σύνορα της Ευρώπης.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις της Αλβανίας και στην εθνικιστική ρητορική που έχει υιοθετήσει, τόνισε πως «οφείλει να έρθει να μιλήσουμε».

πηγή


Πηγή: pancreta