Βατσινά στη Βουλή: "Μπαλάκι" και για το ρεύμα των οικίσκων οι σεισμόπληκτοι - Ειδήσεις Pancreta

Στη Βουλή η διακοπή της ηλεκτροδότησης στους οικίσκους όπου κατοικούν σεισμόπληκτοι στο Ίνι

Την αδιανόητη εξέλιξη για τους σεισμόπληκτους στους οικίσκους στο Ίνι κατακεραύνωσε από το βήμα της Βουλής, η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά.

"Αν ρωτήσουμε έναν άνθρωπο, έναν τυχαίο συμπολίτη μας, ποιο πράγμα τον απωθεί στην πολιτική ζωή της χώρας, σίγουρα η πιο συχνή απάντηση που θα λάβουμε είναι η απαξίωση.

Η απαξίωση, με την οποία η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα σοβαρά καθημερινά προβλήματα του τόπου και των ανθρώπων.

Αυτό το λέω και με το βάρος της είδησης της τελευταίας στιγμής, και την πληροφορία που έφτασε για τη διακοπή ρεύματος σε οικίσκους στους σεισμοπαθείς της Κρήτης στο χωριό Ίνι.

Τρία χρόνια και ξεκινάει τέταρτος χειμώνας, που οι συνάνθρωποι μας κατοικούν σε κοντέινερ, και γίνονται μπαλάκι ευθυνών με τις οφειλές των οικίσκων σε ρεύμα.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα ασχοληθείτε και με αυτό το ζήτημα, με τους σεισμοπαθείς της Κρήτης, που πρέπει να αντιμετωπισθεί οριστικά από την

Κυβέρνησή σας.

Ας ελπίσουμε ότι δε θα βιώσουν άλλες παρατάσεις,

άλλο θεωρητικό ενδιαφέρον, άλλη αναμονή" - ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την έναρξη της ομιλίας της το βράδυ της Τρίτης (22.10.2024).

Σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα είχε προχωρήσει και νωρίτερα η κ.Βατσινά εξαπολύοντας "βέλη" για άλλη μια φορά προς την Κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία που για 4ο χειμώνα αφήνουν τους σεισμόπληκτους σε οικίσκους, από σήμερα στο Ίνι χωρίς ρεύμα και έρμαια της κυβερνητικής αδιαφορίας:

https://www.facebook.com/photo?fbid=1098706525587935&set=a.341421374649791


Πηγή: pancreta.gr