Προβάδισμα Ανδρουλάκη με διαφορά, δίνει νέα δημοσκόπηση - Ειδήσεις Pancreta
Τον «ακολουθούν» σε απόσταση οι Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος.
 

Σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία οι υποψήφιοι για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα, μία νέα δημοσκόπηση καταγράφει τις τάσεις των πολίτων σχετικά με το ποιον θα επιθυμούσαν να αναλάβει τα ηνία του κόμματος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίσετε για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ», ποσοστό 39,4% επιλέγει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ακολουθούν ο Χάρης Δούκας με 22,3%, ο Παύλος Γερουλάνος με 19,9%, η Μιλένα Αποστολάκη με 7,9% και ο Μιχάλης Κατρίνης με 5%. 

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», στην πρώτη ενότητα διερευνήθηκε ο αντίκτυπος των πρόσφατων ευρωεκλογών, με το 71,8% του συνόλου να αποτιμά αρνητικά το αποτέλεσμα, τη στιγμή που οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θεωρούν σε ποσοστό 46% ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό, έναντι 52% που πιστεύει ότι, παρά τη μικρή εκλογική άνοδο, δεν επιτεύχθηκαν οι πολιτικοί στόχοι που είχαν τεθεί. 

Όπως αναφέρεται επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπερτερεί στις περισσότερες κατηγορίες, με τους Χ. Δούκα και Π. Γερουλάνο να τον ακολουθούν, αλλά να μην τον πλησιάζουν αρκετά.


Πηγή: efsyn.gr