Ηράκλειο: Στην δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες κατηγορουμένου για κακοποίηση ανηλίκου - Ειδήσεις Pancreta

Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία – κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου – τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 64χρονου συνταξιούχου καθηγητή Φυσικής Αγωγής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ηράκλειο: Στην δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες κατηγορουμένου για κακοποίηση ανηλίκου

Πρόκειται, όπως ανακοινώθηκε, για τον: Καστρινάκη Εμμανουήλ του Θεόφιλου και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1960 στο Ηράκλειο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως πριν από λίγες μέρες, όταν 19χρονος σήμερα νεαρός είχε καταθέσει στην Εισαγγελία πως ο κατηγορούμενος τον είχε κακοποιήσει σε νεαρότερη ηλικία. Πέντε ακόμη, ενήλικες σήμερα γυναίκες είχαν καταθέσει για ανάλογη συμπεριφορά σε βάρος τους από τον κατηγορούμενο, αν και τα συγκεκριμένα αδικήματα σήμερα, λόγω παρέλευσης χρόνου, έχουν παραγραφεί.

Η Εισαγγελία στην ανακοίνωση της προτρέπει οποίον γνωρίζει περισσότερα για ανάλογη δράση του κατηγορουμένου να το καταθέσει. Όπως είχαν επισημάνει και οι έξι καταγγέλλοντες στις καταθέσεις τους, οι οικογένειές τους είχαν φιλική ή και συγγενική σχέση μαζί του και τελούσε υπό την απόλυτη εμπιστοσύνη τους, πράγμα το οποίο εκμεταλλεύτηκε.


Πηγή: ertnews.gr