
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ με το ερώτημα της διαγραφής παραπέμπεται ο βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης μετά το χυδαίο σχόλιο κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Νικήτας Κακλαμάνης που επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ.
«Ύστερα από επικοινωνία που είχα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υπό την ιδιότητά του ως προέδρου της νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής κύριος Δημήτρης Κυριαζίδης παραπέμφθηκε σύμφωνα με καταστατικό του κόμματος στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε συγγνώμη προσωπικά στην κυρία Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρος του κοινοβουλίου.
Κυριαζίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγαινε κάνε κανά παιδί»
Νωρίτερα, μεγάλη ένταση επικράτησε στη Βουλή μετά το χυδαίο σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η φράση «Κάνε ένα παιδί» που ακούστηκε από τα έδρανα της Βουλής προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και καταδίκες από πολιτικούς όλων των κομμάτων.
Πηγή: pancreta.gr