Σαμαράς: Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη για τα περί «χαριεντισμών» - Ειδήσεις Pancreta

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνουν πηγές από τo περιβάλλον του Αντώνη Σαμάρα με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός, για να δικαιολογήσει την αποχώρησή του από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, ενώ ανέβαινε στο βήμα ο Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «ούτε θα συνομιλήσω, ούτε θα χαριεντιστώ μαζί του» αναφερόμενος στην χειραψία του Αντώνη Σαμαρά και του Νίκου Παππά σε δημόσια εκδήλωση.

Κύκλοι του περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν ότι «είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρα όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (σ.σ. Νίκο Παππά) που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…» και προσθέτουν ότι «άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Νοβάρτις, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους “μέχρι τέλος”, ισχύει στο ακέραιο».

Στη συνέχεια οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα “ήρεμα νερά” με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Όπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε ότι όχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!».

Οι ίδιοι κύκλοι καταλήγουν: «ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια “σύμφωνα φιλίας” και υποκλίσεις».


Πηγή: tvxs.gr