Αμφιλοχία: Πήδηξε από τον πρώτο όροφο στο καπό του Ι.Χ. και την σκότωσε με καραμπίνα – Οικογενειακή τραγωδία - Ειδήσεις Pancreta
Το θύμα είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία – Μπροστά στο 13χρονο κοριτσάκι τους έγινε το φονικό στην Αμφιλοχία.
 

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/7), όταν ένας 42χρονος σκότωσε την 37χρονη εν διαστάσει στη σύζυγό του στην Αμφιλοχία και έπειτα αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφοριες του iEidiseis το ζευγάρι δεν έμενε μαζί. Τα ξημερώματα, ο άνδρας πήγε με την καραμπίνα στο σπίτι της γυναίκας, μάλιστα ήταν μέσα το 13χρονο κοριτσάκι που στη θέα της καραμπίνας, τρομαγμένο, άρχισε να φωνάζει. Εκείνη την ώρα η μητέρα δεν ήταν σπίτι. Στον επάνω όροφο, όμως, ήταν ο κουμπάρος και κατέβηκε προκειμένου να τον σταματήσει καθώς τον είδε με την καραμπίνα και φοβήθηκε για τα χειρότερα.

Η γυναίκα, εκείνη την ώρα, επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι, τότε ο άνδρας πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε την γυναίκα από το παρμπρίζ. Στη συνέχεια, πήγε από το πλάι και την αποτελείωσε. Αφού ήταν σίγουρος ότι η γυναίκα ήταν νεκρή, πήγε πίσω από το αμάξι και αυτοκτόνησε.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφοριες του iEidiseis, στις 12 Μαΐου 2024 ο δραστης είχε συλληφθεί κατόπιν μηνύσεως της εν διαστάσει συζύγου για ενδοοικογενειακή, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αθωώθηκε.

Επισημαίνεται ότι η 37χρονη, την Πέμπτη (11/7) είχε υποβάλει μηνυση για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, για πράξεις που έγιναν την Τετάρτη (10/7) στην Αμφιλοχία. Δεν κατέστη, όμως, τότε δυνατή η σύλληψη του δράστη στα όρια του αυτοφώρου. Ακόμα, η γυναίκα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή ούτε panic button. Τέλος, ο δράστης διέμενε στο σπίτι του πατέρα του.

Γυναικοκτονία, Αμφιλοχία

Έμειναν πίσω δύο παιδιά

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού, όπως αναφέρει το e-maistros.gr, περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Οι δύο νέοι, 37 και 42 ετών, είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους. Έμειναν πίσω δύο παιδιά στην εφηβεία.

Η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας είναι συγκλονισμένη από το γεγονός. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας που συνέβη κατά τις 04:00, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι των θυμάτων προσπαθούν να διαχειριστούν το ανείπωτο πένθος τους.

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση της 37χρονης

Ένα μήνυμα για τους ανθρώπους που αγαπούν με πράξεις είχε αναρτήσει στα social media η 37χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 42χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, η 37χρονη γυναίκα είχε δημοσιεύσει μία εικόνα, στην οποία αναφερόταν το εξής μήνυμα: «Ξεχωριστοί οι άνθρωποι που μιλούν με τα μάτια… που νιώθουν με την ψυχή… και αγαπούν με πράξεις!».

Γυναικοκτονία, Αμφιλοχία

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθησαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο. Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα τη 10η Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του panic button.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης».


Πηγή: ieidiseis.gr